• Home
  • Topp 10 snyggaste killarna i Uppsala – 3:e plats

Topp 10 snyggaste killarna i Uppsala – 3:e plats

Här snackar vi kind- och käkben samt änglahår. Ja, något i den stilen. Och inte fan är han otrevlig heller även om jag bara känner honom lite ytligt. Man blir alltid lite irriterad när snygga människor även är vänliga och ödmjuka. Det hade varit mycket enklare om det vore tvärtom, om ni förstår vad jag menar? Det är lite som när Henrik Lundqvist var med om en bilolycka men inte drog på sig en enda skråma samtidigt som bilen blev totalkvaddad. En del människor är… nästintill perfekta, både på ut och insidan. Och det finns något oerhört provocerande i det. P.S skämtsam text med glimten i ögat, hehe.

Om jag säger så här: Hade jag haft ett klädmärke och var ute efter manliga modeller i Uppsala, då hade jag valt den här mannen. Definitivt.

3: e plats – Linus Simons Freidenfelt

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se