• Home
  • Tråkiga influencers

Tråkiga influencers

‘Du verkar vara så trasig och ledsen, hur mår du egentligen’? Det är något jag ibland får höra och jag blir alltid lika konfunderad. Är det vad jag utstrålar? Jag vill och försöker alltid måla upp en sann och så rättvis bild av mitt liv som möjligt. Livet innehåller mycket känslor och äventyr, i bland bra och i bland dåliga. Det är ju så det är.

Jag har väldigt svårt för bloggare och så kallade influencers som hela tiden skryter om sina dyra ( sponsrade ) resor och välmående. Livet är inte en dans på rosor för någon. För mig har det varit givet att vara personlig och privat här på bloggen. En bloggare eller influencer som enbart lägger upp ‘dagens outfit’ och ‘månadens resmål’ och aldrig skriver någon personlig text är totalt ointressanta i mina ögon. Jag har träffat så många stora influencers ( med över 100 000 k följare ) som är tomma som skal. De har inget att säga, utan är rent ut sagt svintråkiga människor utan personlighet. Deras liv är på Instagram och Youtube, vilket är en otroligt tragisk utgång. Att enbart bry sig om likes är inte ett liv jag vill leva.

Alla väljer ju så klart själva va de vill göra, men detta är min personliga åsikt om att vara bloggare eller influencer.

Alezandra Nilsson ( Kissies ) är en av anledningarna till varför jag började blogga. Fantastiskt människa och bloggare. Hon är allt annat än ett tomt skal.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se