Tillsammans.

Det är helt fantastiskt vad man faktiskt kan göra tillsammans, om man samarbetar och ser sina medmänniskor. Samt visar sig mänsklig och känslig! Med åren har jag mjuknat något oerhört, i klarspråk: Blivit mer blödig. Och det tycker jag är fint och bra och viktigt. Det får mig att känna mig levande, på något sätt.

Jag brinner verkligen för att hjälpa andra och mår väldigt bra av det själv. För det ska ni veta, att jag är en väldigt snäll, ödmjuk och omtänksam person. Det säger i alla fall morsan, hehe. Nu ska jag inte berömma mig själv eller dylikt, för det känns lite vidrigt, men jag bryr mig verkligen om mina medmänniskor och bemöter ALLA med respekt. Det spelar ingen roll vem du är, var du kommer ifrån eller hur smal eller tjock du är – det är människan jag bryr mig om.

I förrgår skapade jag ju en insamling och vi har, tillsammans, samlat ihop lite över 2000 kr. På två dagar!!! Ni är så bra. Och fina! Tack som fan för ert engagemang!

Jag måste även ta tillfället i akt att tacka er underbara föräldrar som bidrar med känsliga och personliga texter, till förmån för den här insamlingen. Tillsammans bidrar vi till en mer öppen diabetes. 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se