• Home
  • Var är respekten?

Var är respekten?

Med risk för att generalisera i detta inlägg så ber jag redan nu om ursäkt, men någon måtta får det faktiskt vara. Det må vara en ny generation som ska “ta över” och jag vet också att jag INTE är 18, 19 eller 20 år länge. Jag är 28, fyller 29 i mars. Och jag har en del ( mycket ) koll på utelivet. Jag har säkerligen spenderat fyra, fem gånger i veckan ute på krogen de senaste fem åren. Både privat och i yrket. Och jag skulle vilja säga att jag har bra relation med de flesta i Uppsalas uteliv, Krogägare, personal och vakter. Men!, jag har inte fått någonting gratis. Det vill säga: Glidit in på en räkmacka för att pappa har lite stålar på banken, det fungerar inte så längre. Det tar tid att etablera sig och skapa ett förtroende. Det går inte att köpa sig år av erfarenhet. Du blir inte VD på en dag, om ni förstår den jämförelsen?

00:orna har väl inte direkt imponerat på mig, snarare tvärtom. Jag har aldrig, utan att överdriva det minsta, varit med om något liknande. Vad är det för attityd och beteende jag skådar helg efter helg? Absolut, man kan bli full och tappa kontrollen om man nyligen fyllt 18. Alla gör vi misstag, det är mänskligt. Men att helg efter helg bete sig som, ursäkta språket, små snorungar och hånle åt allt och alla är för mig helt obegripligt? Var är respekten? Tro mig, flickor och pojkar – det går att stöka med STIL.

Sprid glädje, var trevliga och ödmjuka. Det är inte så svårt!

Jag och Kaveh kanske skulle anordna en nätverks-och mingesskola?


Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se