• Home
  • Jag gör vad jag måste, men inte mer.

Jag gör vad jag måste, men inte mer.

Jag tar mina sprutor, jag kollar mitt blodsocker, jag snålar med kolhydraterna och försöker äta på någorlunda liknande tider och jag motionerar 2-3 km varje dag. Men framförallt: Jag festar inte lika mycket längre.

Intressantare än så är inte mitt liv som diabetiker för tillfället, och det kanske vi ska vara glad över? För jag mår faktiskt ganska bra, bättre än på länge. Min diabetes stör mig liksom inte så mycket. Jag har haft oförskämt lätt för att styra över mina blodsockervärden. Kort och gott: Det går åt det håll jag vill. Det kanske låter simpelt vilket det absolut INTE är om man är inne i en dålig period. Då vill jag knappt vakna på morgnarna. Men nu: Life is good! Och det tänker jag njuta av, till fullo!

Livet med diabetes är som en berg- och dalbana. 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se