• Home
  • Här är parfymerna som gör att du får ragg

Här är parfymerna som gör att du får ragg

God kväll!

Ja, jag vet att man aldrig ska tipsa om vilken eller vilka parfymer man använder, men jag tänkte att jag ville vara lite schysst mot er. Dessa parfymer gör minst sagt succé när du storhandlar, är ute på krogen eller tar en promenad med jycken. Ja, överallt och vad du än gör! Jag får ständigt komplimanger för att jag luktar gott, och det är ju alltid kul! 

1 Million, EdT av Paco Rabanne är en fräsch och sensuell doft som utstrålar makt, rikedom och lyx. Blandningen av träiga och kryddiga noter ger ett maskulint djup som kombineras med friska inslag av grapefrukt, mynta och blodapelsin. Finns att köpa HÄR!
Versace Dylan Blue är en varm och rebellisk parfym skapad för den unga rebellen. Den kryddiga och sensuella parfymen passar den evigt unga hjälten, mannen som aldrig ger upp! Doften ger en passionerad och djärv doftaura, fylld av saftiga citrusfrukter och varma kryddor som saffran och svartpeppar! Släpp loss din inre rebell! Finns att köpa HÄR!

Versace är min personliga favorit!

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se