Dog bar

Dog Bar, ett ställe som jag har sett växa mer och mer för varje dag. Det spelar egentligen ingen roll vad det är för dag, det sitter alltid någon skön karaktär i baren och avnjuter en iskall öl till tonerna av ‘Oh Susie’, och det älskar jag. Vardagslyx! 

Det är alltid bra stämning på Dog Bar. Oavsett vem du är, så känner du dig alltid välkommen. Här hänger allt från krogfolk till studenter. Ja, så är det verkligen. Det är lite som i Göteborg, faktiskt – där alla hälsar på alla och bjuder in till samtal. Här möts vi och finner nya vänner och bekanta. 

Fint!

Dog bar har minst sagt haft ett fantastiskt första år. Bra jobbat gänget!

Sebastian i baren. Fotad av mig.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se