• Home
  • Parfymen som får dig att framstå som otrogen

Parfymen som får dig att framstå som otrogen

Som bloggare händer det ganska ofta att man får hem så kallade ‘varuprover’. För några år sedan fick jag hem en unisex-parfym från Calvin Klein och det enda tänkte var att, ja, varför inte? Ganska smart, ju! Så skulle jag inte ha tänkt eftersom att jag dagen efter fick kämpa som ett litet svin för att bevisa att jag INTE hade varit otrogen.

Vid den här tiden bodde jag nämligen med min dåvarande flickvän. Det började med att hon kände en främmande och feminin lukt i sängen och sedan på min hals vilket så klart var förödande. Jag hade också blivit galen om det hade luktat karljävel i sänghalmen.

Efter sisådär 15-20 min slog det mig: Att det MÅSTE vara den nya parfymen som får mig att framstå som otrogen. Jag menar: Jag luktade 19-årig flicka. Hur fan tänker jag? Eller ska jag skylla på Calvin Klein som säljer parfymer som får dig att framstå som otrogen. Nå väl, jag lyckades i alla fall bevisa min oskuld i det hela.

HÄR finns parfymen om någon är intresserad? haha.

 

 

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se