• Home
  • Diabetesgalan 2018

Diabetesgalan 2018

Att få sådana här meddelanden och till och med få äran att träffa er ÄR fantastiskt. Jag menar det verkligen: Ni är fantastiska och alltid så otroligt vänliga mot mig, trots att jag kan se kaxig och nonchalant ut på håll.

Visst händer det att jag träffar berusade människor som läser min blogg, men det här är någonting annat. Det är ärligt, genuint och fint. Inget illa menat till er andra, men diabetiker, främst barn & ungdomar, betyder någonting extra. Och om jag kan få personer som lever med diabetes att må lite, lite bättre så är jag glad.

Alice och jag på diabetesgalan. Fin och grym tjej!

Mina vänner Joel & Daniel på diabetesgalan. Vi hade en fantastiskt kväll! Såg någon mig i rutan btw? Hörde att jag var i bild och syntes mingla med Jesper Blomqvist.

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se