• Home
  • Varken URUSELT eller SUCCÉ. 

Varken URUSELT eller SUCCÉ. 

Lill-lördag pojkar och flickor! Hur mår ni? En annan mår faktiskt helt okej. Blodsockret har legat HELT okej i princip hela dagen och det tackar vi så klart för. Eller rättare sagt, TACK JOAKIM! För visst är det så att jag enbart har mig själv att tacka när blodsockret ligger bra. Jag kämpar som ett litet svin 24/7 för att sänka mitt Hba1c ( medelvärde ).Senast låg det på 89 vilket varken är URUSELT eller SUCCÉ.

Mot bättre tider. Kämpa!

Bästa hälsningar, Diabetesmannen

Comments (2)

  • du är inte bara snygg.. du är smart intellektuell och i ögonfallande också. jag förstår nog varför tjejer flockas och vill vara runt dig. ser dig ofta ute på krogen och alltid står det massa tjejer runt dig. förutom att vara en person med integritet men som samtidigt visar sig sårbar. din attityd fångar e alla fall mig. rak öppen kaxig.

    ligga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se