• Home
  • ‘Det här går ju inte’.

‘Det här går ju inte’.

Det här går ju inte, att gå runt och se blek ut. Nästintill ett spöke är vad jag ser i spegeln, främst på morgnarna när blodsockret har en tendens att ligga allt för högt. I bland är det inte lätt när man vill se ut som James Dean men snabbt inser att det aldrig kommer att gå. Får väl vara nöjd med att jag är lika lång ( kort ) som James Dean var, 173 cm. Alltid något, ju.

Dock finns det knep, så här mitt i hösten, för att se lite bättre ut. Jag brukar gå till Mimmis Salong och spraya ( tana ) och klippa mig. Brukar oftast göra en light makeover rent frisyrmässigt. För det finns väl inge värre än när samma man eller kvinna gång på gång säger: Klipp lite kortare på sidorna och spara upptill. PH 2009 med Cimon Lundberg i spetsen må ha varit den bästa säsongen av PH någonsin, men frisyrerna som fladdrade under det svettiga täcket borde vi ha dumpat för längesen.

I morgon är det dags. Då kommer jag stå där, med min bleka och halvotränade kropp och sakta men säkert att bli brun. Fejkbrun. Nu ökar vi!

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se