• Home
  • Topp 10 snyggaste killarna i Uppsala – 10:e plats

Topp 10 snyggaste killarna i Uppsala – 10:e plats

Han är en proffsminglare av rang och har till och med fått pris för det, vilket säger det mesta.  Han rör sig med andra ord som fisken i vattnet i Uppsalas uteliv, och jag skulle säga att det i princip är omöjligt att ogilla den här mannen, för han verkligen go på alla sätt och vis.

Stilen, utseendet, humorn och hans vänlighet talar otroligt starkt. Och jag gillar honom något oerhört, för jag menar: Det finns ju faktiskt en orsak till varför jag kallar honom för extrafarsan. Han är liksom en trygg själ i Uppsalas uteliv och om jag får välja att ta en öl med någon varje dag i veckan, så är det med honom. Vi har, trots ålderskillnaden, blivit goda vänner på senare dagar.

Fortsätt vara den du är, kompis.

10:e plats – Kaj Eklöf

Kaj & jag på Åkanten i somras.

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se