• Home
  • Nykter i en månad

Nykter i en månad

Ja men det är mäktigt? Jaharå! Jag är så otroligt stolt över mig själv, att jag har hållit mig bort från alkohol och cigg i en månad. När jag skriver dessa inlägg så låter det kanske lite som att jag har varit alkoholist och jag nu är på väg mot ett nykter liv? Så är inte fallet även om jag kan erkänna att det blev lite mycket under sommaren. Det gäller liksom att ta tag i sig själv för det är ingen annan som kan hjälpa dig med det här. Visst kan du få stöd men i slutändan är det bara du själv som styr över hur ditt liv kommer att se ut.

Jag måste säga att det har varit otrolig skönt och befriande att ha varit nykter i en månad. Att få vakna upp pigg och kry – varje dag, det har verkligen varit en helt fantastisk känsla. Visst, min diabetes ställer till det ibland men det får jag helt enkelt ta.

Jag ser absolut ingen anledning till att börja dricka igen, inte nu när jag har kommit igång med träningen. Jag har lyckats sänka mitt blodtryck ( ja, jag menar blodtryck – inte blodsocker ) på egen hand tack vare träning och bra kost.

Som oftast har jag runt 125/80.

Förut hade jag 135/105 ( högt undertryck är INTE speciellt bra ), speciellt inte för en diabetiker. Hjärt-och kärlsjukdomar är EJ att leka med.

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comment

  • Grattis till dej, bra jobbat!!
    Den 18:e har jag inte druckit nåt på en månad heller! Sommaren blev för mycket för mej oxå! Men sluta röka har jag inte lyckats med än – men det kommer!
    Har lyckats gå ner en del i vikt o därmed fått ner mitt blodtryck från 140 i undertryck till 80 i dag!!
    Tack för kul läsning o ha en bra höst!
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se