• Home
  • Martin Melin & Linus Johansson – två personer som är värda att följa på Instagram

Martin Melin & Linus Johansson – två personer som är värda att följa på Instagram

1. Martin Melin.

Klingar det namnet i era öron? Martin Melin är snut, författare och aktiv inom politiken ( Liberalerna ). Martin blev även den första Robinson-vinnaren ( 1997 ). Han är också pappa, hobbyfotograf och hunk, för jodå, inte fan har utseendet emot sig inte. Man blir nästan lite förbannad.

Martin är en bra kille, en förebild. För några år sedan drack vi öl hemma hos Malin Gramer och inte helt oväntat blev han ‘pappan’ i rummet. Han är en stor inspiration för mig och man tar till sig det han säger.

Instagram: @themartinmelin

 

2. Linus Johansson.

Hockeyspelare och typ 1-diabetiker som spelar i FBK ( Färjestad BK ), spelade tidigare för Djurgården.  Det var när Linus började följa mig på Instagram som jag fick upp ögonen för honom. Och som den sportfånen jag faktiskt är så blev jag givetvis väldigt intresserad och imponerad. Jag känner inte till någon ( möjligen Robin Bryntesson, skidåkare ) som har typ 1-diabetes och är på en så pass hög nivå inom idrotten. Så det blir minst sagt intressant att följa Linus och hans karriär.

En riktig hockeyhunk, som jag hoppas kunna fortsätta sin karriär inom hockeyn trots sin sjukdom.

Instagram: 180kgsquatslinus

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se