• Home
  • Därför är jag singel

Därför är jag singel

Jag är inte singel för ro skull, verkligen inte. Jag hade säkerligen kunnat hittat någon om jag bara hade velat. Men när det tog slut med min förra flickvän så lovade jag mig själv att ej släppa in någon ny, och det har ju faktiskt fungerat ganska bra. Så svårt är det inte!

Jag har med andra ord inte gått på en enda seriös dejt sedan sommaren 2017. Jag har varit så otroligt ointresserad av själva grejen och har säkerligen upplevts som en riktig douchebag. Många gånger, när tjejer har velat ha någonting mer än bara sex, så har jag ljugit om att jag har träffat någon. Otroligt smart om ni frågar för då slutar 9 av 10 att höra av sig. Det går inte att vara snäll när du vill avsluta en relation. Att gulla och hålla på är bara taskigt mot personen i fråga. Och nej, jag är ingen douchebag och hoppas att ingen tycker det.

Jag ser vad förhållanden gör med människor.

Jag måste bara kolla med gumman först‘. Den har man ju hört ett antal gånger och jag blir lika förbannad och kränkt varje gång. Vadå ‘kolla med gumman först’? Jag förstår inte vad problemet är! Är det så otroligt svårt för de som lever med någon att fortsätta umgås med vänner och familj? Uppenbarligen! Är det så det ska vara? Är det jag som är oförstående ( och singel )?  Jag kan väl hålla med om att den biologiska klockan har börjat ticka lite, i klarspråk: Stressen över att bilda familj. Jag är trots allt 28 år och fortfarande singel.

Den största anledningen till att mina förhållanden har spruckit, är för att jag alltid har velat vara alla till lags. Jag prioriterade alltid mina vänner före mitt förhållande vilket jag så klart inte är särskilt stolt över. Men det är en svår balansgång, det där.

Det jag inte kan förstå är hur man INTE kan sakna sina vänner? För så har jag känt många gånger, tyvärr. Att man duger till när det passar och sen när livet flyter på och kompisen i fråga träffar någon så blir man kastad i papperskorgen.

Svineri!

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comments (2)

  • Hej när jag börja läsa din blogg för något år sen så fick jag en sån där konstig känsla av att du var dryg , hängde ute med fina folket men ju mer man läste din blogg så kom det fram en bygg kille . Och som var lite rädd för folk kolla konstigt på en för man är diabetiker , jag läser din blogg till och från när jag har tid eller tar mig tid du inspirerar många med din blogg och det är bra tycker jag du värkar var en kille med hjärtar på rätt plats som bry dig om vänner familjen fram för ditt väl månde eller har jag fel om det ? Kul när du vill att man ställer frågor tycker jag . hoppas du får en trevlig dag

    mvh Lena

  • Jag vet precis hur du känner angående det där med att bli kastad i papperskorgen när vännerna träffar någon och måste ”fråga gumman/gubben”. Jag vill alltid hänga med min sambo, men ser alltid till att hänga med vännerna med och som tur är trivs han med mina vänner så jag kan kombinera kärlek och häng med vännerna samtidigt. Dock är ju egentid med var och en viktigt, gäller att välja båda parter. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se