• Home
 • Niklas & Ebba Busch Thor

Niklas & Ebba Busch Thor

Niklas & Ebba Busch Thor – åh, vad jag tycker att dem är mysiga. Och härliga. Och kloka. Och riviga. Jo, för visst är både Niklas och Ebba riktiga vinnarskallar, en före detta kapten i Sirius fotboll och en sylvass politiker ( KD ) som sopar banan med de flesta partiledarna. Bra. Och imponerande. Jag är avundsjuk – som fan!

Jag skulle väl inte säga att jag känner någon av dem, men Niklas och jag följer varandra på Instagram och där brukar vi småprata lite mellan jämna mellanrum. Oftast om kläder och hans fascinerande och lite halvt konfunderande morgondopp. Niklas tar sig nämligen ett morgondopp, varje dag, året runt. Japp, även på vintern. Och givetvis delar han med sig av detta på Instagram vilket alltid är lika härligt att se. Jag älskar människor som är och gör lite udda saker, något som sticker ut.

Om jag säger så här? Jag skulle inte tacka nej till en middag ( läs: Prata om livet över några flaskor vin, hehe) med det här kloka, framgångsrika och snygga paret. Två unga ( Ja, ni är fan i mig fortfarande unga ) förebilder!

Värt att nämna: KD är definitivt ett parti som jag kan tänka mig att rösta på den 9 sep. Det står mellan tre partier just nu, har ej bestämt mig än. Men Ebba övertygar i debatterna + är en favorit rent personlighetsmässigt.

Foto: Stella Pictures

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comments (2)

 • Hej Joakim, har själv diabetes typ 1 och undrade lite ang om att byta läkare, är det något man kan göra även om man redan bytt en gång innan? Hade en ny som jag inte alls trivdes med! Usch kände mig oerhört obekväm. Läste att du bytt tidigare hur har det funkat? 🙂

  • Tjena! Det ska nog gå bra. Personkemi är viktigt även om det inte är någon illa menat, rent personligt, mot personen i fråga.

   Tala med någon i receptionen om du tycker att det är jobbigt att ta det med din nuvarande läkare, så du slipper dålig eller jobbig stämning.

   Ha det gott och lycka till!

   // Diabetesmannen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se