• Home
  • Uppsalas snyggaste män just nu.

Uppsalas snyggaste män just nu.

Man blir ju en aning förbannad när man ser dessa herrar! Förbannad av den anledningen att allting verkar fungera för dem, tänk dig att du har skakat om en kula och att alla flingorna hamnar i en otrolig symmetri. Ganska provocerande. Och irriterande, på något charmigt sätt. Dessutom är dessa två good looking men schyssta också. Man hade ju kunnat önska att dem hade totalvidriga personligheter, för då försvinner liksom den där snyggheten. Men men, det är bara att gratulera – Matej och Marcus, för ni är två riktigt sköna snubbar som jag gärna delar en öl och cigg med varje dag i veckan.

Och ja, givetvis är jag fotografen bakom dessa bilder.

 

———————————————————————–

It’s easy to get pissed off when you see these gentlemen! It’s annoying because everything always seems to work out for them; imagine that you have shaken a bullet and that all the shells end up in an incredible symmetry. Pretty provocative. And aggravating, in a charming way. In addition, these two good looking men are nice too. One might wish that they had bad personalities, because it would take away from their looks. But, but just to congratulate – Matej and Marcus, because you are two really nice guys, whom I would like to share a beer and cig with every day of the week.

And yes, of course I am the photographer behind these pictures.

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se