• Home
  • Livskonsumtion med diabetesprylar?

Livskonsumtion med diabetesprylar?

God morgon!

Är det bara jag som har tänkt varför vi diabetiker inte får en livskonsumtion med diabetesprylar?, så vi slipper gå till apoteket samt förnya recept hit och dit. För i bland står man ju där utan t.ex. Freestyle Libre-knappar eller insulin. Ibland har man mycket i skallen vilket kan resultera i att man glömmer att man INTE har något insulin kvar hemma i kylskåpet. Diabetes gör en riktigt yr i skallen. Samt irriterad arg, ledsen och orkeslös.

Jag menar, vi ska ju trots allt leva med den här sjukdomen till vi dör, så vad fan, skicka hem allt jag behöver för att leva ett långt och lyckligt liv, hehe. Det ska nog gå att räkna ut hur mycket man behöver för att klara sig, nästan i alla fall.

Nu ökar vi!

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se